+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Gippsland
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Tool/Sliders in Adobe Bridge Raw all black....

    Hoping to find the answer. I bought Photoshop CS5 from the internet but it seems when I convert my Raw files using Adobe Bridge the tool bars /sliders on the right are all black. If I didn't know Photoshop well (I work as a professional photographer) I would be in big strife! Can anyone help with an answer to bring the light back on the subject of this issue??
    Should it be an update issue or have I somehow got a glitchey software issue?
    Would love to hear anybody's thoughts on the matter...
    Thanks ahead of time!!!Tool/Sliders in Adobe Bridge Raw all black....-screen-shot-.jpg

  2. #2
    Forum Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    Perth W.A. the really hot state.
    Posts
    10,613
    Thanks
    90
    Thanked 429 Times in 422 Posts

    Re: Tool/Sliders in Adobe Bridge Raw all black....

    Hi there, where it says BASIC , to the right of that there is a drop down menu, click it and it will open up a drop down, click the reset camera raw defaults.
    WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Gippsland
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Tool/Sliders in Adobe Bridge Raw all black....

    Unfortunately that still did not solve the problem. I had tried that and just did that again but it even has the black background even in the preference window. But thanks for the help

  4. #4
    Forum Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    Perth W.A. the really hot state.
    Posts
    10,613
    Thanks
    90
    Thanked 429 Times in 422 Posts

    Re: Tool/Sliders in Adobe Bridge Raw all black....

    I am sorry that did not help, maybe another member will be along with a more helpful reply.
    WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

  5. #5
    Forum Mod
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Uk
    Posts
    7,580
    Thanks
    92
    Thanked 612 Times in 582 Posts

    Re: Tool/Sliders in Adobe Bridge Raw all black....

    I dont5 think cs5 has the colour scheme options but I do believe it has the black to white slider bars go to edit preferences and you should see them there


    Tool/Sliders in Adobe Bridge Raw all black....-capture.png

  6. #6
    Forum Moderator
    Join Date
    May 2011
    Location
    Perth W.A. the really hot state.
    Posts
    10,613
    Thanks
    90
    Thanked 429 Times in 422 Posts

    Re: Tool/Sliders in Adobe Bridge Raw all black....

    If it has H i ain't seeing them?
    WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Gippsland
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Tool/Sliders in Adobe Bridge Raw all black....

    I found them but no that didn't help either! I even made it Red, Black and Blue!!! So that I could see where it made the difference!!! But sad face...nope still did not fix my problem!!!
    Thanks anyway Hoogle

  8. #8
    McGuru
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Home
    Posts
    1,290
    Thanks
    42
    Thanked 66 Times in 65 Posts

    Re: Tool/Sliders in Adobe Bridge Raw all black....

    Are you shooting in RAW or JPEG ?



    Hang up and Drive!!


  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Gippsland
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Tool/Sliders in Adobe Bridge Raw all black....

    I shoot in RAW but I don't think that is what is affecting the black toolbars because they work, just can't see what they are. And occasionally they do show up at a point but then disappear again...
    Would really love to know if this is a faulty software issue or just my program??

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Gippsland
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Tool/Sliders in Adobe Bridge Raw all black....

    Still looking for an answer! Please help me if you know how too!

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Powered by vBulletin® Version 4.1.9
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Photoshop Gurus Forum. All rights reserved.
All times are GMT -5. The time now is 02:22 AM.